Some Important Questions on Scecurity Testing

Posted: October 4, 2017 in Scecurity Testing, Test Papers for Testing, Testing Basics

Some Important Questions on Scecurity Testing :

Questions-Answer:

1. What is Authorization?

a) Authorization means checking permission

b) Authorization means checking credential.

c) Authorization means checking proper navigation

d) Authorization means checking approval

Ans:  a

2. What is Authentication?

a) Authentication means checking permission

b) Authentication means checking credential.

c) Authentication means checking proper navigation

d) Authentication means checking approval

Ans:  b

3. Why we do security testing?

a) To maintain Quality

b) To check authorized activities

c) To make application secure and maintains functionality as intended

d) To remove vulnerabilities

Ans:  d

4. Which methods/techniques are used for security testing?

a) Functional and Risk based  security testing

b) XSS and SQL injection

c) Password cracking and URL Manipulation

d) Get and Post

Ans:  b

 5. What is “Vulnerability”?

a) Bugs in the application

b) Cause in the web application

c) Weakness in the web application

d) Change in the application

Ans:  c

 6. Security Tests are created on the basis of:

a) More faults

b) Approches

c) Methods

d) Roles

Ans:  d

7. Security Testing is a type of:

a) Review Testing

b) Recovery Testing

c) Performance Testing

d) Functionality Testing

Ans:  a

8. Static analysis is best described as:

a) The analysis of batch programs

b) The reviewing of test plans.

c) The analysis of program code.

d) The use of black box testing.

9. Which symbol is used to test SQL injection?

a) Hash

b) Double Quotes

c) Ampersand

d) Single Quote

10. What is the full form of XSS?

a) Cross-Site Scripting

b) Cross-Side Scripting

c) Xml-Site Scripting

d) Xml-Side Scripting

Ans: a

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s