Posts Tagged ‘Cookie testing’

1. Where cookies are store?

a)  Web browser

b) Web server

c) Remote server

d) All of above

Ans: a)

2. Can two different browsers share same cookies?

a) Yes

b) No

Ans: b)

3. Use of too many cookies slow down the:

a) System

b) Server

c) Browse

Ans: c)

4. Can one domain access another’s domains cookies?

a) Yes

b) No

Ans: b)

5. Tester can test which cookies?

a) Session

b) Persistent

c) Third party

d) All of above

Ans: d)

6. How many cookies are supported by one domain?

a) 50

b) 300

c) 250

d) 70

Ans: a)

7. Cookie testing is a kind of:

a) Functional testing

b) Security testing

c) Load testing

d) a and b both

Ans: d)

8. Which one field never stored in the cookie even not in the encrypted form?

a) User id

b) Session id

C) credit card no

d) All of above

Ans: c)

9. Is cookies require server resources?

a) Yes

b) No

c) May be in some particular cases

Ans: b)

10. Which tools are used for cookie testing?

a) MAXA and Bosch Power

b) OWASP

c) Paros Dynamic

d) Web Scarab

Ans: a)

Advertisements

PPTs for Cookie Testing:

For  download ppts for cookie testing  Click Here